Białogardzki Budżet Obywatelski
400.000 PLN
Szczegółowy podział kwoty
Całkowita kwota na projekty ogólnomiejskie
400.000 PLN

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych z klauzulą zgody na przetwarzanie danych

A pomniejsz czcionkę A standardowy rozmiar A powiększ czcionkę

Na podstawie art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str.1), dalej: “RODO”, informuję, że:

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Urząd Miasta Białogard, Białogard ul. 1 Maja 18, kod pocztowy 78-200, e-mail: um.sekretariat@bialogard.info, tel. 94 312 23 10, którego kierownikiem jest Burmistrz Białogardu.

Dane kontaktowe inspektora ochrony danych: Urząd Miasta Białogard, ul. 1 Maja 18, kod pocztowy 78-200, adres e-mail um.iodumb@bialogard.info, nr telefonu 94 312 97 12.

Przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych odbywać się będzie na podstawie art. 6  ust. 1 lit. a RODO w celu weryfikacji prawa do udziału w realizacji Budżetu Obywatelskiego na 2019 rok.

Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będzie firma LOGONET Sp. z o.o z siedzibą w Bydgoszczy, ul. Piotrowskiego 7-9, świadcząca usługi serwisowe programu informatycznego Urzędu Miasta Białogard, w którym przetwarzane są dane osobowe na potrzeby realizacji Budżetu Obywatelskiego na 2019 rok.

Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 60 dni od dnia podania do publicznej wiadomości listy projektów do realizacji w ramach Budżetu Obywatelskiego na 2019 rok.  

Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwuprawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem do przetwarzania.

Przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych dotyczących Pani/Pana narusza przepisy RODO.

Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, a ich nie podanie będzie skutkowało brakiem możliwości udziału w realizacji Budżetu Obywatelskiego na 2019 rok.

Pani/Pana dane będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania. Zautomatyzowane podejmowanie decyzji będzie odbywało się w celu wyłonienia osób będących mieszkańcami Białogardu uprawnionych do udziału w realizacji Budżetu Obywatelskiego na 2019 rok. 

Po zapoznaniu się z powyższą klauzulą informacyjną wyrażam zgodę na przetwarzanie wskazanych wyżej danych osobowych na cele realizacji Budżetu Obywatelskiego na 2019 rok.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Zamknij